Noottocht speelt weer!

publicatie: 11-06-2014

Voor de derde keer in reprise, de voorstelling Noottocht die ik schreef voor de Peergroup ism het Noord Nederlands Orkest.

Met acteurs Rogier in 't Hout en Siem van Leeuwen, in een regie van Floris van Delft.

 

www.peergroup.nl

 

Noottocht 2014

 

Reprise van de succesvolle jeugdvoorstelling Noottocht, een coproductie van de PeerGrouP en het Noord Nederlands Orkest. Noottocht is te zien voor basisscholieren groep 6, 7 en 8. De voorstelling wordt gespeeld in juni 2014 in de Noord-Nederlandse theaters. 

Sinds zijn vrouw overleden is kan de componist Geuterbach geen muziek meer componeren. Dagenlang staart hij naar het schilderij van zijn geliefde. Zelfs de uitnodiging voor het belangrijkste concours ter wereld slaat hij af. Maar dan wordt het schilderij gestolen en moet Geuterbach op een reis door het orkest om het terug te vinden.

Noottocht is een voorstelling met een heel orkest, over een orkest en door een orkest. Een verhaal over samenwerken en de kracht van muziek. Het verhaal wordt verteld en gespeeld door een verteller en een poppenspeler. Op hun tocht door het orkest verdwijnen de spelers in een wereld vol magische beelden die v-jays live maken en achter het orkest projecteren.

Muziek Noord Nederlands Orkest verteller Rogier in ’t Hout poppenspeler Siem van Leeuwen video Adri Schokker, Ruben Boxman, Richard Toepoel en Egmar Irausquin (Snow Video) tekst en dramaturgie Fenneke Wekker regie Floris van Delftmuzikaal concept Marcel Mandos theatraal concept Sjoerd Wagenaar kostuums Freja Roelofs decorbouw Nico Wijnberg productie Hans Boven

Speeldata 2014
3, 4 en 5 juni De Oosterpoort, Groningen
11 juni Ogterop, Meppel
12 juni Geert Teis, Stadskanaal
13 juni De Tamboer, Hoogeveen
16 en 17 juni De Harmonie, Leeuwarden
18 juni De Muzeval, Emmen
19 juni Theater Sneek
20 juni De Nieuwe Kolk, Assen

 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
Fenneke Wekker; Onderzoek, Tekst & Advies - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!